Slideshow-Tekst

H. Rutten

Groothandel

Machines & Benodigdheden

Slagerij - Bakkerij - Horeca

Kasregisters - Weegapparatuur

H Rutten Groothandel logo
H Rutten Groothandel
Informatie aanvragen
Weeg apparatuur tekst

Weeg apparatuur

In horeca gelegenheden mag een professionele weegschaal niet ontbreken. Bij H. Rutten kunt u uw eigen op maat gemaakt weegapparatuur en toebehoren aanschaffen. Al uw vraagstukken op het gebied van weegapparatuur vertalen wij in concrete oplossingen zoals:

  • Plateau weegschalen
  • Tafelweegschalen
  • Digitale weegschalen
  • Maatwerk weegschalen
  • Pakketweegschalen

Het team van H. Rutten beschikt over alle kennis en kunde om verschillende opdrachtgevers te voorzien van een passend product. U kunt rekenen op een waardevolle investering.

Innovatie

Door de innovatie en technische vooruitgang zijn de ouderwetse weegschalen inmiddels vervangen door geavanceerde elektronische apparaten. Welke model u ook wenst, wij passen de vormgeving aan en houden daarbij rekening met uw eisen. Benieuwd naar de modellen die wij kunnen ontwerpen? Bekijk onze website.

Onderhoud

Is uw weegschaal aan een onderhoudsbeurt toe? Moet er een onderdeel vervangen worden? Onze medewerkers staat graag voor u klaar in onze uitgebreide werkplaats waar we de mogelijkheid hebben om weegschalen te repareren. Uitgerust met moderne gereedschappen en voorzien van alle productinformatie kunnen wij al uw problemen verhelpen.

H Rutten Groothandel logo
H Rutten Groothandel