Slideshow-Tekst

H. Rutten

Groothandel

Machines & Benodigdheden

Slagerij - Bakkerij - Horeca

Kasregisters - Weegapparatuur

H Rutten Groothandel logo
H Rutten Groothandel
Informatie aanvragen
Slagerijmachines tekst

Slagerijmachines

Wilt u altijd plezierig kunnen werken in uw slagerij? Kwaliteitsapparatuur van Groothandel H. Rutten maakt dit mogelijk. Wij zijn specialist in het leveren van slagerij apparatuur voor zowel professionals als de kookliefhebbers. Door ons uitgebreide assortiment en de enorme voorraad vindt u altijd de juiste apparatuur. Heeft u een gehaktmachine nodig? Of zoekt u een grill in perfecte conditie? Bekijk ons overzicht. H. Rutten geeft u graag advies en verzekerd u van kwaliteit.

Vlees verwerken

Het verwerken en snijden van vlees kan ambachtelijk met de hand worden gedaan. Hiervoor kunt u kiezen uit messen, messenhouders en ander gereedschap. Als u tijd wilt besparen raden wij de volgende machines aan:

  • Vleessnijmachine
  • Gehaktmachine
  • Vacuümmachine
  • Stopmachine

Snij uw producten binnen mum van tijd in het gewenste formaat, verpak het luchtvrij en zorg voor een lange houdbaarheid.

Roken en koelen

Om het vlees goed te kunnen bewaren in de slagerij is een koelcel precies wat u nodig heeft. U gaat bederf tegen en beschermd het vlees tegen bacteriën. Wilt u het vlees roken om overheerlijke rookworst te maken? Onze rook oven zorgt voor probleemloos gebruikscomfort.

H. Rutten is importeur van de beste merken en producten. Door onze jarenlange ervaring in horeca apparatuur garanderen wij u uitstekende service en jarenlang plezier.

H Rutten Groothandel logo
H Rutten Groothandel