Slideshow-Tekst

H. Rutten

Groothandel

Machines & Benodigdheden

Slagerij - Bakkerij - Horeca

Kasregisters - Weegapparatuur

H Rutten Groothandel logo
H Rutten Groothandel
Informatie aanvragen
Horeca

Horeca

H. Rutten is een gespecialiseerde aanbieder van horeca benodigdheden in de ruimste zin van het woord. Wij leveren al jaren diverse producten aan restaurants, hotels, cafés en slagerijen, maar ook bedrijfskantines genieten van onze producten. Dankzij onze uitbreide kennis geven wij u graag advies over alle horecaproducten. Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke en betrouwbare benadering is.  In combinatie met direct afhandelen van vragen van onze afnemers kunt u profiteren van de flexibiliteit. Met ons team vaste medewerkers bieden wij u de zekerheid dat het juiste product op tijd bij u geleverd wordt.

Apparatuur

H. Rutten levert en uitgebreid assortiment professionele horeca apparatuur. Hierbij kunt u denken aan:

  • Keukenapparatuur
  • Koeling
  • Vaatwassers
  • Tafelaankleding
  • Glas & servies
  • Ovens, bakplaten en grills

Voor al onze producten kunt u rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor elk budget hebben wij een passende oplossing.

Maatwerk

Ook bieden wij maatwerk aan. Afhankelijk van uw situatie, ruimte, budget en eisen maken wij in onze werkplaats complete machines op maat. Bent u benieuwd wat voor producten wij kunnen creëren? Bekijk dan het portfolio showcase. Hier vindt u een overzicht van ons werk.

Of u nu een trotse bezitter bent van een groot restaurant of een kleine cafetaria, voor al uw horeca apparatuur kunt u terecht bij H. Rutten.

H Rutten Groothandel logo
H Rutten Groothandel