H. Rutten

Groothandel

Machines & Benodigdheden

Slagerij - Bakkerij - Horeca

Kasregisters - Weegapparatuur

Informatie aanvragen

Welkom bij H Rutten Groothandel

Wij zijn een familiebedrijf met generaties ervaring in slagerij apparatuur, kasregisters, weegapparatuur en horecabenodigdheden.

Onze specialisatie is het inrichten van maatwerk slagerijen en de keuken van een restaurant.
Geen keuken te groot of te klein, wij maken er een praktische werkbare ruimte van.
Uiteraard hebben een uitgebreide werkplaats waar we de mogelijkheid hebben om machines te repareren, messen te slijpen en het nodige laswerk te verrichten.

Ook voor kleine materialen kunt u bij ons terecht. Zoals kassarollen, vacuumzakken, messen, werkschoenen, gardes, potten en pannen.

Contact opnemen Portfolio

Onze Diensten

Slagerij

Wilt u altijd plezierig kunnen werken in uw slagerij? Kwaliteitsapparatuur van Groothandel H. Rutten maakt dit mogelijk. Wij zijn specialist in het leveren van slagerij apparatuur voor zowel professionals als de kookliefhebbers.

Horeca

H. Rutten is een gespecialiseerde aanbieder van horeca benodigdheden in de ruimste zin van het woord. Wij leveren al jaren diverse producten aan restaurants, hotels, caf├ęs en slagerijen, maar ook bedrijfskantines genieten van onze producten.

Weeg apparatuur

In horeca gelegenheden mag een professionele weegschaal niet ontbreken. Bij H. Rutten kunt u uw eigen op maat gemaakt weegapparatuur en toebehoren aanschaffen. Al uw vraagstukken op het gebied van weegapparatuur vertalen wij in concrete oplossingen.